Strategische samenwerking met Akritas Wood Sa.

Vanaf vandaag hebben wij een strategishe samenwerking met Akritas Wood Sa. uit Alexandroupoli uit Griekenland. Dit bedrijf heeft zich vooral gespecialiseerd in plaatwerk, en heeft een uitgebreid assortiment van plaatwerk voor binnenhuis en keukenbanken. We zullen optreden als agent voor de Nederlandse- en Duitse markt.

Alle hout heeft PEFC- en FSC certificering en voldoet aan alle eisen die die Noord Europese markt stelt. Graag staan wij U te woord om U het bedrijf voor te stellen.

Akritas Wood: http://www.akritas.gr/akritas.el.aspx

Ondernemen in Griekenland en Nederland

Wilt u ondernemen in Griekenland of Nederland ? Ga goed voorbereid aan de slag. Verdiep u in de markt: hoe werkt de in- en export naar Nederland , en naar Griekenland , hoe vindt u een betrouwbare zakenpartner en finaciele middelen. Gelukkig staat u niet alleen. De adviseurs van Intersilva helpen u met uw internationale ambities.

Laat U inlichten door aangesloten adviseurs van Intersilva, omtrent subsidies en incentives tussen Griekenland en Nederland.

Intersilva over hout:

Macedonisch hout, een verzameling van hout uit Noord Griekenland, Noord Macedonie en Bulgarije. In de lopende dagen zullen wij verkennen of dit hout als handelswaar aan te bieden is in de Noord Europese Markt. De houtsoorten zijn van verschillende naaldhoutsoorten, kastanjehout, acacia hout, beuken-eikenhout.